REGLAMENT

 1. La inscripció prèvia a la prova és obligatòria per poder-hi participar, queda totalment prohibida la participació sense la inscripció.
 2. L’organització de les 4 HORES BTT MOIÀ + 1 HORA BTT MOIÀ no es fa responsable de les persones que realitzin la prova sense prèvia inscripció.
 3. La inscripció es realitzarà a través de la web: INSCRIPCIONS, on trobareu els formularis d’inscripció.
 4. L’edat mínima per participar a les 4 Hores és de 14 anys, cal portar autorització paterna o tutor en el moment de recollir els dorsals.
 5. L’edat mínima per participar a la 1 Hora és de 8 anys i edat màxima 13 anys, cal portar autorització paterna o tutor en el moment de recollir els dorsals.
 6. LIMITADA LES INSCRIPCIONS A 50 EQUIPS en el cas de les 4 Hores (els equips seran de 2 persones mínim i 4 màxim).
 7. LIMITADA LES INSCRIPCIONS A 30 EQUIPS en el cas de la 1 Hora (els equips seran de 2 persones mínim i màxim).
 8. Serà necessari deixar un DNI original o 10€ per equip com a fiança per els dorsals i polsera que es retornarà al finalitzar la cursa.
 9. Mentre es fa la verificació al finalitzar la cursa, un membre de l’equip pot anar a tornar els dorsals i polsera de tot l’equip i recuperar el DNI o els 10€ de fiança dipositats.
 10. L’organització retornarà tot l’import de la inscripció a aquells participants que no puguin assistir a la prova, sempre i quan ho notifiquin a l’organització 15 dies abans de l’esdeveniment. Les despeses de gestió aniran a càrrec del participant.
 11. ÉS OBLIGATORI L’ÚS DE CASC DURANT LA MARXA, i és altament recomanable dur una roba i calçats adequats, així com les eines i recanvis que l’equip vulgui dur.
 12. Tots els participants han de seguir les indicacions per part de l’organització. L’organització no serà responsable de que pugui esdevenir causa o víctima els participants durant els entrenaments i en la mateixa prova, essent els participants els directes responsables.
 13. L’organització queda totalment desvinculada de qualsevol mena de responsabilitat econòmica, civil o penal pel no compliment de les normes que regeixen la marxa.
 14. Tots els participants tenen el deure de ser respectuosos amb el medi, la propietat privada i l’entorn de l’esdeveniment. Queda totalment prohibit llançar deixalles o malmetre qualsevol element de l’entorn de l’esdeveniment.
 15. L’organització disposa de serveis d’assistència mèdica, dutxes i àrea de rentat de bicicletes.
 16. En cas d’abandonament voluntari, per avaria, o accident, s’ha d’informar a l’organització per tal de controlar la situació.
 17. En cas d’avaria, punxada, o qualsevol altre tipus d’inconvenient, s’haurà de completar la resta de la volta fins arribar a la zona de box, on s’hi podrà realitzar l’assistència mecànica per part de l’equip, ja sigui dels integrants, o d’altres persones.
 18. No es permetrà l’ús d’altres bicicletes en cas d’avaria, tan sols es podrà continuar la prova amb la bicicleta dels demés membres de l’equip. En cas de que es realitzin voltes amb una bicicleta que no sigui la inicial de la prova, aquestes no seran comptabilitzades.
 19. No està permès l’ús de bicicletes elèctriques en aquesta prova.
 20. Els relleus es faran davant de cada box de l’equip corresponent, quan arriba el corredor ha de parar la bicicleta, posar el peu a terra i en aquest moment es fa l’intercanvi de testimoni (polsera) i pot sortir el company d’equip. Les voltes dels corredors que no duguin el testimoni o no facin correctament el relleu, no seran comptabilitzades.
 21. En cap cas es podrà realitzar una volta saltant part del circuit marcat, ni escurçar el traçat, aquesta acció comportarà la desqualificació automàtica de l’equip, i no es comptabilitzaran les voltes realitzades.
 22. L’organització, quan sigui necessari, informarà o donarà instruccions tant per megafonia, com visualment. S’haurà de seguir les indicacions que es donin a través d’aquests medis.
 23. Cada corredor pot portar la seva bicicleta. Hi haurà l’opció de córrer a la categoria clàssica: ha de ser una bicicleta de roda 20” tipus BMX (es permet que tingui marxes) o bici de roda 24” tipus de passeig adaptada per la muntanya (es permet que tingui marxes), per equip. En cap cas es podrà córrer amb una mountainbike de 26”. Es podrà canviar qualsevol component d’aquesta, menys el quadre.
 24. Cal portar el full d’inscripció el dia de la prova i entregar-lo a l’organització.
 25. Els participants no federats tenen l’obligació d’obtenir l’assegurança de dia de la FCC en el moment de fer la inscripció.
 26. Els participants que s’han inscrit com a federats a la UCI, RFEC o FCC han de portar la llicència el dia de la prova, si per alguna circumstància s’han oblidat de portar-la, es fan responsables de qualsevol accident ja que la seva llicència els cobreix, deixant a l’organització de la prova exempt de qualsevol responsabilitat.
 27. No serveix la llicència de la FEEC cap modalitat, ni la de TRIATLONS.
 28. Cordialitat amb la resta de participants.
 29. Donat que la prova es realitza parcialment de nit (4 HORES BTT MOIÀ), és obligatori dur llum/focus davant i DARRERA, sempre i quant aquest no molesti a la resta de corredors. L’organització il·luminarà la zona de boxes com els punts més delicats del circuit.
 30. L’organització es reserva el dret d’admissió i exclusió de la prova.
 31. L’organització es reserva el dret de cancel·lar la prova en cas de condicions meteorològiques adverses, situació en la qual s’informarà als participants sobre la realització de la prova.
 32. L’acceptació d’aquest reglament implica directament l’acceptació de captura d’imatges, fotografies i/o gravacions per part de l’organització, per tal de ser utilitzades per l’associació BIKE MOIÀ, per la promoció i difusió de la prova de resistència.
 33. Un equip format per participants de diferent edat, automàticament passaran a córrer a la categoria més desfavorable.
 34. La categoria clàssica, femenina i mixta no té en compte l’edat dels participants de l’equip.
 35. A la 1 HORA BTT MOIÀ, només és tindrà en compte l’edat dels participants per fer les categories, independentment de la bicicleta amb que corrin.
 36. Els premis s’han de recollir personalment, en cas d’absència passarà al següent classificat.
 37. La inscripció a la prova implica l’acceptació del present reglament. El desconeixement d’aquest per part del participant no l’exclou del seu compliment.
Anuncis