FUNCIONAMENT

PER LA 1 HORA (de 16h a 17h):

 1. Es tracta de realitzar el nº màxim de voltes al circuit marcat durant 1 hora, la sortida serà puntual a les 16:00h i es finalitzarà a les 17:00h, es compatibilitzarà la volta pendent d’acabar un cop es doni per finalitzada la prova.
 2. S’assignaran els boxes (2×2 mts aprox.) i la sortida, segons l’ordre d’inscripció.
 3. Cada corredor pot portar la seva bicicleta.
 4. Els equips seran de 2 persones.
 5. L’entrega de dorsals, serà de 13:00 a 15:00 hores.
 6. Serà necessari deixar un DNI original o 10€ per equip com a fiança per els dorsals que es retornarà al finalitzar la cursa.
 7. A les 15:45h es començarà a preparar la graella de sortida.
 8. La sortida serà tipus “Le Mans”, un membre de l’equip subjecta la bici mentre l’altre corre a peu a una breu distància abans d’enfilar-s’hi i sortir corrents.
 9. Els relleus es faran davant de cada box de l’equip corresponent, quan arriba el corredor ha de parar la bicicleta, posar el peu a terra i en aquest moment es fa l’intercanvi de testimoni (polsera) i pot sortir el company d’equip. Les voltes dels corredors que no duguin el testimoni o no facin correctament el relleu, no seran comptabilitzades.
 10. Mentre es fa la verificació dels resultats, un membre de l’equip pot anar a tornar els dorsals de tot l’equip i recuperar el DNI o els 10€ de fiança dipositats.
 11. A les 19:00h entrega de premis.
 12. En cas d’avaria, punxada, o qualsevol altre tipus d’inconvenient, s’haurà de completar la resta de la volta fins arribar a la zona de box, on s’hi podrà realitzar l’assistència mecànica per part de l’equip, ja sigui dels integrants, o d’altres persones.
 13. No es permetrà l’ús d’altres bicicletes en cas d’avaria, tan sols es podrà continuar la prova amb la bicicleta dels demés membres de l’equip. En cas de que es realitzin voltes amb una bicicleta que no sigui la inicial de la prova, aquestes no seran comptabilitzades.
 14. En cap cas es podrà realitzar una volta saltant part del circuit marcat, ni escurçar el traçat, aquesta acció comportarà la desqualificació automàtica de l’equip, i no es comptabilitzaran les voltes realitzades.
 15. En cas d’abandonament voluntari, per avaria o accident, s’ha d’informar a l’organització per tal de controlar la situació.

PER LES 4 HORES (de 18h a 22h):

 1. Es tracta de realitzar el nº màxim de voltes al circuit marcat durant 4 hores, la sortida serà puntual a les 18:00h i es finalitzarà a les 22:00h, es compatibilitzarà la volta pendent d’acabar un cop es doni per finalitzada la prova.
 2. S’assignaran els boxes (3×3 mts aprox.) i la sortida, segons l’ordre d’inscripció.
 3. Cada corredor pot portar la seva bicicleta si no corren a la categoria clàssica.
 4. A la categoria clàssica, només es podrà córrer amb una bicicleta de + de 20 anys, es podran canviar tots el components d’aquesta excepte el quadre.
 5. Els equips seran de 2 persones mínim i 4 màxim.
 6. L’entrega de dorsals, serà de 15:00 a 16:30 hores.
 7. Serà necessari deixar un DNI original o 10€ per equip com a fiança per els dorsals que es retornarà al finalitzar la cursa.
 8. A les 17:45h es començarà a preparar la graella de sortida.
 9. La sortida serà tipus “Le Mans”, un membre de l’equip subjecta la bici mentre l’altre corre a peu a una breu distància abans d’enfilar-s’hi i sortir corrents.
 10. Els relleus es faran davant de cada box de l’equip corresponent, quan arriba el corredor ha de parar la bicicleta, posar el peu a terra i en aquest moment es fa l’intercanvi de testimoni (polsera) i pot sortir el company d’equip. Les voltes dels corredors que no duguin el testimoni o no facin correctament el relleu, no seran comptabilitzades.
 11. Mentre es fa la verificació dels resultats, un membre de l’equip pot anar a tornar els dorsals de tot l’equip i recuperar el DNI o els 10€ de fiança dipositats.
 12. A les 22:30h entrega de premis.
 13. En cas d’avaria, punxada, o qualsevol altre tipus d’inconvenient, s’haurà de completar la resta de la volta fins arribar a la zona de box, on s’hi podrà realitzar l’assistència mecànica per part de l’equip, ja sigui dels integrants, o d’altres persones.
 14. No es permetrà l’ús d’altres bicicletes en cas d’avaria, tan sols es podrà continuar la prova amb la bicicleta dels demés membres de l’equip. En cas de que es realitzin voltes amb una bicicleta que no sigui la inicial de la prova, aquestes no seran comptabilitzades.
 15. En cap cas es podrà realitzar una volta saltant part del circuit marcat, ni escurçar el traçat, aquesta acció comportarà la desqualificació automàtica de l’equip, i no es comptabilitzaran les voltes realitzades.
 16. En cas d’abandonament voluntari, per avaria o accident, s’ha d’informar a l’organització per tal de controlar la situació.
 17. Donat que la prova es realitza parcialment de nit, és obligatori dur llum davant i DARRERA. L’organització il·luminarà la zona de boxes.

   

Anuncis